Film & Diziİnceleme
Trend

2019 Yılında Vizyona Girecek Filmler

Her yıl sinema sektörünün ürünlerini görmek, biraz sosyalleşmek biraz da keyifli zaman geçirmek için sinemaların yolunu tutarız. Eğer siz ”hadi sinemaya gidelim” diyerek o an hangi film vizyonda ise onu seyretmeye gidenlerdenseniz, bir sonraki sinema deneyiminiz için 2019’un yeni filmlerine bir göz atın deriz. İşte sizin için hazırladığımız 2019’un Mayıs ve sonraki 6 ayında vizyona girecek filmler listesi…Mutlaka sizin de 2019 filmleri arasında sevebileceğiniz ve dört gözle Türkiye’de vizyona girmesini bekleyeceğiniz bir film izle seçeneklerini bulacaksınız.

Pokemon: Dedektif Pikachu

Yayın Tarihi: Mayıs 2019

Genç bir yetişkin, babasının aniden ortadan kaybolduğunu bulmak için Dedektif Pikachu ile birlikte çalışıyor. Ryme Şehrinin her yerindeki ipuçlarını kovalarken, dinamik ikili, Pokemon evrenine tehdit oluşturan daha büyük bir alan keşfeder.

Aladdin

Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2019

Alaaddin ve sihirli lambası Hollywood’da çok çevrilen filmler arasındadır. Will Smith, cin olarak biraz garip görünse de, nostaljinin iyiliği için izlenebilir.

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2

Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2019

Minion yaratıcıları Illumination Entertainment, insanların evlerinde olmadığı zaman hayvanların neler yaptığını temelde çok kurgusal bir bakış açısıyla 2016’da Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı ile bir başka popüler animasyon serisi yarmıştı.

Godzilla: Canavarların Kralı

Çıkış Tarihi: 30 May 2019

Bu film, üç başlı Kral Ghidorah’ın baş düşmanı Mothra, Rodan ve nihai kötü adam olan Nişancı Godzilla’yı da içeren, efsanevi canavarların dönüşüne şahit olacaksınız.

Rocket Man

Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2019

Rocketman aslında efsane Elton John’un hayatı hakkında bir biyografi… Film John’un biçimlendirici yıllarını kapsadığı için, Taron Edgerton başrol oynuyor. Bir çocukluk dahisi olmaktan, lirist Bernie Taupin ile yaptığı harika ortaklığa kadar her şey bu filmde yer alıyor.

Late Night

Çıkış Tarihi: 7 Haziran 2019

İlk ve tek kadın yazarı personel olarak işe aldığında, gece geç saatlerde düzenlenen bir talk-show sunucusunun dünyası altüst olur. Başlangıçta çeşitlilik endişelerine son vermek için tasarlanan karar, her iki kadın da kültür ve kuşak farkı ile ayrıldıkça beklenmedik değişiklikler yaratıyor.

Oyuncak Hikayesi 4

Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2019

Andy üniversiteye giderken hepimiz bir dönemin sonu olduğunu düşündük. Ancak Toy Story 4, Buzz Lightyear ve Sherrif Woody’nin Bo Peep’i bulup geri getirmesi için geri dönecek şekilde tekrar karşımızda…

Child’s Play

Çıkış Tarihi: 21 Haziran 2019

Chucky, bebek geri dönüyor. Aubrey Plaza ve Brian Tyree Henry’nin başrol oynadığı film, kötü potansiyelini anlamadan oğluna yeni bir bebek hediye eden genç bir annenin etrafında gelişen olayları anlatıyor.

Lion King

Çıkış Tarihi: 18 Temmuz 2019

Eminim ki hiçbirimiz Mufasa’nın ölümüne hala hazır değiliz. Her neyse, hepimiz onu izliyor ve siinemalarda ağlıyor olacağız. Lion King yani Aslan Kral Efsanesi devam filmiyle tekrar karşımızda olacak.

New Mutans

Çıkış Tarihi: 2 Ağustos 2019

X-Men serisinin bir sonraki bölümü, çizgi roman ve filmlerin ana konusuna odaklanıyor; mutantların daha az gelişmiş kinleri ile zulmü. Film, gelecek nesil X-Men’leri oynayacak olan, sektördeki en parlak genç yıldızlarla dolu….

BONUS :  It Chapter 2

Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019

Film hakkında fazla bir şey bilinmiyor, palyaçonun geri döneceğini ve kitapların takip edilmesi durumunda birkaç yıl sonra gerçekleşeceğini umuyor. Yani sevimli çocuklar orada olmayacak. Ancak Stephen King’in bu devam filmini yine merak ve korkuyla birlikte seyredeceğimiz kesin… 

BONUS : Gemini Man

Çıkış Tarihi: 3 Ekim 2019

Will Smith’in başrolündeki bilim kurgu gerilim filmi, emekli olmak isteyen ve kuruluşundan çıkmak isteyen seçkin bir suikastçının hayatına odaklandı. Fakat bunu yapmadan önce, bütün hareketlerini onlardan önce bilen daha genç bir klonuyla yüzleşmek zorunda…

BONUS: Frozen  2

Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019

Dondurulmuş 2,  22 Kasım’da vizyona giriyor.  Ama Rudolph ve Reindeer’ı ve Olaf artık kar yağmadığında nasıl yaşayacağını görmek için sabırsızlanmanızı tavsiye ederiz.

BONUS: Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi

Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2019

Skywalker’in yükselişi, bölüm IX, üçlemenin finali olacak. Sonunda Luke Skywalker’ın ölümünden sonra Rey ve Kylo Ren’in gerçek kaderini göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu