Genelİnceleme

2021 Yılında Ülkemizde Satışa Çıkacak Yeni Otomobiller

2021 Model Arabalar, 2021 Yılında Ülkemizde Satışa Çıkacak Yeni Otomobiller, 2021 Yılında Araba Fiyatları Nasıl Olacak, 2. El Araba Piyasası, Sıfır Otomobiller, Sıfır Km Arabalar

Bu yazımızda 2021 Yılında Ülkemizde Satışa Çıkacak Yeni Otomobiller hakkında bir araştırma yaptık. Sıfır araba almak isteyen ve piyasaya yeni gelecek arabaları merak eden okurlarımız aşağıdaki listeden 2021 de çıkacak arabalar hakkında ön fikir sahibi olabilirler. İşte 2021 Model Arabalar listesi;

2021 Model Arabalar

Audi Q1

Audi’nin tamamen sıfırdan ürettiği bir araçtır. Bu araç Audi’nin A1’den, SUV’ye çevirdiği Audi Q1 aracıdır.

2021 model arabalar
Audi Q1

Audi A3

Audi’nin en çok satılan otomobili olan Audi A3, hem sedan hem de hatchback olarak 2021 yılında yenilenerek satışa sunulacaktır.

2021 model arabalar
Audi A3

Seat Leon

Ülkemizde en sevilen araçlar arasında olan Seat Leon, 2021 yılında satışa yeni modeliyle sunulacaktır.

Hyundai Elantra

Hyundai Elantra’nın 2021 modelinde çok güzel değişimler olacaktır. Fakat motorlarında Turbo Dizel ve Turbo Benzin seçeneği olmadığı için, hantal motorlar ile karşımıza çıkacaktır.

Hyundai Tucson

Bu model Hyundai’nin Türkiye’de en çok satılan aracı olma özelliğine sahiptir. C-SUV Hyundai Tucson, baştan sona her şeyi değiştirilerek piyasaya sunulacaktır.

2021 model arabalar
Hyundai Tucson

Hyundai Kona

Hyundai Kona geçen sene en çok satılan B-SUV olmuştur. Makyajlanmış ve yenilenmiş hali ile 2021 yılında yeniden Türkiye’de olacaktır.

Volkswagen Caddy

Ülkemizde hafif ticari türünün en sevilen araçlarından birisidir. Yenilenen hali ile 2021 yılında karşımızda olacaktır. Volkswagen Caddy tamamen yenilenmesine rağmen, arka camları hala tam olarak açılamamaktadır.

Volkswagen Arteon

Premium D Sınıfı Sedan bir araç olan Volkswagen Arteon, ve dış anlamda tamamen yenilenmiş bir şekilde ülkemizde olacaktır.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 8. nesli ile 2021 yılında Türkiye’de satışta olacaktır. İç dizaynındaki değişiklikler ile karşımıza gelecektir.

Skoda Octavia

Skoda Octavia aracın iç kısmında yapılan muhteşem teknolojik değişiklikler ile 2021 yılında satışta olacaktır.

Peugeot 208

Peugeot 208 2 yıldır Türkiye’ye gelmesi beklenen küçük B Sınıfı bir Hatchback araçtır. 2021 yılının ilk çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacaktır.

Peugeot 3008

Yenilenen ve makyajlanan hali ile C Sınıfı SUV Peugeot 3008’de ülkemizde satışta olacaktır. Tucson’un inanılmaz derecede büyük bir tasarım değişikliğine gitmesine rağmen, 3008’in çok sevilen bir model olmasından dolayı makyajlanarak karşımıza çıkacaktır.

Citroën C4

Citroën C4 Elektrikli versiyonu da olan C Sınıfı bir Hatchbacktir. Türkiye’de normal versiyonu satışa çıkacaktır. Fakat elektrikli modeli satışa çıkacak mı bilinmemektedir.

Honda Jazz

Honda Jazz modelinin 2021 yılının 6. Ayından sonra Türkiye’de satışa çıkması beklenmektedir.

Dacia Sandero – Stepway

Yenilenen harika bir dış görünüşe ve güzel bir iç görünüşe kavuşan Dacia Sandero, 2022 yılında ülkemizde satışa sunulacaktır.

Renault Symbol

Renault Symbol 1.5 Dizel motoru ve nispeten rakiplerine oranla uygun fiyatı ile satışta olacaktır.

Renault Megane

Yeni Renault Megane 1 litrelik Turbo Benzinli motoru ve yenilenen makyajlı hali ile satışa sunulacaktır.

Toyota Camry Hibrit

Toyota Camry Hibrit 2.5 litrelik motoru ve yüksek fiyatı ile 2022 yılında karşımızda olacaktır.

Toyota Yaris

B Sınıfı bir Hatchback olan Toyota Yaris’de 2022 yılında satışa sunulacaktır.

Toyota Yaris Cross

Yaris’in SUV yapılmış hali olan Toyota Yaris Cross 2021 yılı sonlarında satışta olacaktır.

Fiat Egea

Hem Sedan, hem Hatchback, hem de Station Wagon modeli ile Fiat Egea karşımızda olacaktır.

Nissan Juke

B Sınıfı bir SUV olan Nissan Juke, yenilenen ve makyajlanan hali ile karşımızda olacaktır.

2021 Yılında Araba Fiyatları Nasıl Olacak

2. el araba piyasası üzerindeki değişmelerin ve fiyatların giderek artmasının üzerine, 2021 model araba fiyatları nasıl olacak? diye merak edilmektedir. Ancak ikinci el araba fiyatlarının oldukça yüksek olmasından ziyade sıfır kilometre arabalar için öngörülen fiyatların 2. el piyasasından daha uyguna geleceği tahmin edilmektedir. Bu durumun gerçekleşmesi halinde ise 2021 model arabalar kullanıcılara sunulduktan sonra 2. el araba fiyatlarının da sert bir şekilde düşeceği konuşulmaktadır. 2021 yılında ülkemizde satışa çıkacak yeni otomobiller hakkında yaptığımız araştırma yazımıza eklemek istediklerinizi aşağıdaki yorum kısmından diğer okurlarımızla paylaşabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Hundai tusconu güzel yapmış güney koreliler ama birde yakıtı ve gücü incelemk lazım tabi bilgilendirme için çok teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu