İncelemeİnternetMobilSosyal MedyaUygulamalar

Swarm Hesabı Silme Nasıl Yapılır?

Swarm, online yer bildirimi yapmak için kullanılan bir uygulamadır. Birçok kişi tarafından tercih edilen Swarm uygulamasını tamamen silmek mümkündür. Peki, Swarm hesabı silme işlemi nasıl olur? İşte detaylar:

Swarm Hesap Silme

Telefon, tablet gibi cihazlar üzerinden Swarm hesabını silmek mümkün değildir. Bunun haricinde Swarm silme işlemi yapılabilir. Telefon ya da tablet üzerinden silinen Swarm hesapları, diğer kullanıcılara halen görünür durumda olur. Bu yüzden swarm hesap silme için şu adımları uygulamanız gerekir:

Bilgisayar üzerinden web tarayıcınızı açın ve Foursquare adresine girin.
Bu sayfa üzerinden hesap silme kısmına ulaşın.
Siteye giriş esnasında, Swarm uygulamasına kayıt olurken girdiğiniz bilgileri girin.

Giriş yaptıktan sonra gelen sayfada bazı sorular olacaktır. Neden ayrılıyorsun? sorusuna uygun bir yanıt verdikten sonra sayfa altında bulunan Delete account butonun tıklayın.

Bu kısımdan sonra hesap silme işleminiz gerçekleşecektir.
Facebook uygulaması üzerinden giriş yapan kullanıcılar için Delete account kısmı görünmeyebilir. Bunun için yeni bir şifre belirlenmesi gerekir.

Swarm Hesabımı Sildim Tekrar Kullanabilir miyim?

Swarm uygulaması silindikten sonra tekrar kullanılamaz. Hesap ve içerisinde bulunan bilgiler kalıcı olarak silinir. Tekrar üye olmak için istenilen bilgilerin doldurulması gerekir.

Eğer Swarm uygulamasını tekrar kullanmak istiyorsanız, hesap silme işlemi yerine hesap dondurma işlemini uygulamanız gerekir. Tekrar kullanmak istemiyorsanız adım adım Swarm hesap silme işlemini uygulayabilirsiniz.

Hesap Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hesabı silme işleminin sadece web üzerinden olduğu unutulmamalıdır. Tablet, telefon gibi cihazlardan hesap silme işlemi gerçekleştirilemez.
Hesap kapatma kararı aldıysanız Swarm nasıl kapatılır adımlarını öğrendikten sonra hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Hesap silme işleminin ardından hesabınızda bulunan bildirimler, arkadaş listeniz yani bütün bilgileriniz kalıcı bir şekilde silinmiş olur ve hesaba bir daha ulaşılamaz.

Delete account butonuna tıklandığı zaman uygulama içerisinde ki her şey silinir ve uygulama içerisinde
kullanıcıya ait hiçbir bilgi kalmaz.

Uygulamaya Facebook üzerinden giriş yapıldıysa hesap silme işlemi esnasında Delete account butonu görünmeyebilir. Bu durumda yeni bir kullanıcı hesabı ile uygulamaya giriş yapılmalıdır.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
DMCA.com Protection Status